Toelichting


Wij houden altijd rekening met de leeftijd en de fantasiewereld van het kind. Een kind van 7 vindt nu eenmaal heel iets anders leuk dan een kind van 4 of 12. Daarnaast zijn de kinderen van nu een compleet nieuwe generatie, die zich zappend een weg baant door tv, internet, computers en playstations. Deze generatie moet dus anders, sneller en flexibeler worden benaderd dan een jaar of 10 geleden. Toch blijven kinderen -gelukkig- altijd kinderen, daar dragen wij graag een steentje aan bij op een feestelijke en professionele manier.

 • Aantal personen op de bühne 2, techniek 1 persoon.
 • Tijdsduur: variërend van 1 x 40 min. t/m 2 x 40 min.
 • Incl. geluid tot 200 personen.
 • Decor.
 • Gage`s op aanvraag.


  Omdat geen evenement hetzelfde is maken wij graag een offerte op maat op basis van ùw wensen of ideeën.
  Voor een offerte, optie of informatie aanvragen,
  klik hier>>


 • Jeugdshow Alles Kids

  Een volwassen kindershow waarbij Manro & Lois hun jeugdige publiek serieus nemen. In deze wervelende show verschijnen o.a. levende dieren. Laat Manro een kind echt zweven en rollen kids van nu, van de ene in de andere verbazing.

  De roem wordt altijd eerlijk gedeeld met de kinderen uit de zaal. Manro & Lois laten ze dingen doen waar ze zelf niets van begrijpen, maar die ze nooit meer zullen vergeten. Dit leidt natuurlijk tot de nodige spannende maar ook zeer komische situaties.
  Gun ook ùw kinderen deze magische ervaring.
  Manro & Lois bespelen het publiek, zijn professioneel, vriendelijk, magisch en natuurlijk Nederlands kampioen 2016.

  Voor vragen, advies of informatie zijn wij bereikbaar op tel.nr: 0522-253432.